Pelotariak

Pilotari taldea

URRUTIKOETXEA

URRUTIKOETXEA

Izena: Mikel
Abizena: Urrutikoetxea Azkueta
Kirol izena: URRUTIKOETXEA
Jaiotze data: 1989/05/24
Adina: 33 urte
Jaioterria: Zaratamo
Lurraldea: Bizkaia
Postua: Aurrelaria
Garaiera: 1.89m
Pisua: 84kg
Estreinaldi data: 2009/06/13
Estreinaldi tokia: Arrigorriaga
Estreinaldi frontoia: Arrigorriagako kiroldegia
Profesionaletako palmaresa:
2009 4 1/2ko Promozio txapelduna
2015 Buruz Buruko txapelduna
2015 4 1/2ko txapelduna
2016 Binakako txapelduna (Atzelari postuan)
2016 Buruz Buruko txapeldunordea
2016 San Fermin 4 1/2ko txapelduna
2017 4 1/2ko txapeldunordea

Amateur palmaresa:
2007 El Diario Vasco binaka torneoko txapelduna
2008 Elgetako 4 1/2ko torneoko txapelduna
2008 El Diario Vasco binaka torneoko txapeldunordea

Argazki galeria