Pelotariak

Pilotari taldea

SALAVERRI II

SALAVERRI II

Izena: Ruben
Abizena: Salaverri Mora
Kirol izena: SALAVERRI II
Jaiotze data: 1998/01/15
Adina: 23 urte
Jaioterria: Fuenmayor
Lurraldea: Errioxa
Postua: Atzelaria
Garaiera: 1,81
Pisua: 77 k.
Estreinaldi data: 2016/09/21
Estreinaldi tokia: Logroño
Estreinaldi frontoia: Adarraga
Profesionaletako palmaresa:
2017ko Binakako Promozio txapeldunordea
2019ko Binakako Promozio txapeldunordea
2021eko Binakako Promozio txapelduna

Amateur palmaresa:
2015 Binakako Espainiako txapelduna gazte mailan
2016 Binakako Espainiako txapelduna gazte mailan
2016 Binakako Errioxako txapelduna seniorretan
2016 Binakako Espainiako txapeldunordea 22 urtez azpitik

Argazki galeria