Pelotariak

Pilotari taldea

PEÑA II

PEÑA II

Izena: Jon Ander
Abizena: Peña Olazabal
Kirol izena: PEÑA II
Jaiotze data: 1997/07/18
Adina: 24 urte
Jaioterria: Tolosa
Lurraldea: Gipuzkoa
Postua: Aurrelaria
Garaiera: 1,87
Pisua: 85 k.
Estreinaldi data: 2016/10/08
Estreinaldi tokia: Tolosa
Estreinaldi frontoia: Beotibar
Profesionaletako palmaresa:
2021eko EPELen Binakako txapeldunordea
2020ko Binakako Promozio txapeldunordea
2019ko Lau t´erdiko Promozio txapelduna
2018ko Lau t´erdiko Promozio txapeldunordea
2017ko Lau t´erdiko Promozio txapeldunordea
2017ko Binakako Promozio txapeldunordea

Amateur palmaresa:
2016ko Burlatako torneoko txapelduna
2016ko Tolosako bost´erdiko txapeldunordea

Argazki galeria