Pelotariak

Pilotari taldea

LASO

LASO

Izena: Unai
Abizena: Laso Lizaso
Kirol izena: LASO
Jaiotze data: 1997/05/13
Adina: 24 urte
Jaioterria: Biskarreta Gerendiain
Lurraldea: Nafarroa
Postua: Aurrelaria
Garaiera: 1.83 m
Pisua: 76 k.
Estreinaldi data: 2016/06/18
Estreinaldi tokia: Iruñea
Estreinaldi frontoia: Labrit
Profesionaletako palmaresa:
2021 4 1/2ko Eusko Label Txapelketako txapeldunordea
Amateur palmaresa:
2021 Espainiako Binakako txapelduna
2020 Nafarroako Binakako txapelduna
2016 GRAVNI 22 urtez azpiko Binakako txapelduna
2015 Diario Vasco Promesas Binakako txapelduna
2014-2015 Espainiako Ohorezko mailan senior kategorian Buruz Buruko txapelduna

Argazki galeria