Pelotariak

Pilotari taldea

LASO

LASO

Izena: Unai
Abizena: Laso Lizaso
Kirol izena: LASO
Jaiotze data: 1997/05/13
Adina: 25 urte
Jaioterria: Bizkarreta Gerendiain
Lurraldea: Nafarroa
Postua: Aurrelaria
Garaiera: 1.83m
Pisua: 76kg
Estreinaldi data: 2016/06/18
Estreinaldi tokia: Iruñea
Estreinaldi frontoia: Labrit
Profesionaletako palmaresa:
2021 4 1/2ko Eusko Label Txapelketako txapeldunordea
2022 4 1/2 San Fermin Torneoko txapeldunordea
2022 Buruz Buruko Txapelketako txapelduna
2022 Binakako Txapelketako txapeldunordea

Amateur palmaresa:
2014 Espainiako Ohorezko mailan senior kategorian Buruz Buruko txapelduna
2015 Espainiako Ohorezko mailan senior kategorian Buruz Buruko txapelduna
2015 Diario Vasco Promesas Binakako txapelduna
2016 GRAVNI 22 urtez azpiko Binakako txapelduna
2020 Nafarroako Binakako txapelduna
2021 Espainiako Binakako txapelduna




Argazki galeria