Pelotariak

Pilotari taldea

IMAZ

IMAZ

Izena: Ander
Abizena: Imaz Retegi
Kirol izena: IMAZ
Jaiotze data: 1994/12/30
Adina: 27 urte
Jaioterria: Oiartzun
Lurraldea: Gipuzkoa
Postua: Atzelaria
Garaiera: 1.80m
Pisua: 76kg
Estreinaldi data: 2015/12/20
Estreinaldi tokia: Oiartzun
Estreinaldi frontoia: Madalensoro
Profesionaletako palmaresa:
2022 Binakako Txapelketako txapeldunordea
Amateur palmaresa:
2012 Diario Vasco torneoko txapelduna
2014 GRAVNko txapelduna
2015 GRAVNko txapelduna
2015ko Biharko Izarrak (Mallabia) txapelduna

Argazki galeria