Pelotariak

Pilotari taldea

BAKAIKOA

BAKAIKOA

Izena: Joanes
Abizena: Bakaikoa Satrustegi
Kirol izena: BAKAIKOA
Jaiotze data: 1997/03/27
Adina: 24 urte
Jaioterria: Etxarri-Aranatz
Lurraldea: Nafarroa
Postua: Aurrelaria
Garaiera: 1,78 m.
Pisua: 72 k
Estreinaldi data: 2017/01/14
Estreinaldi tokia: Iruñea
Estreinaldi frontoia: Labrit
Profesionaletako palmaresa:
2021eko 4 1/2ko Promozio txapelduna
2018ko 4 1/2ko Promozio txapelduna
2018ko Buruz-buruko Promozio txapelduna
2017ko Buruz-buruko Promozio txapeldunordea

Amateur palmaresa:
2016 22 urte-azpiko Binakako Munduko txapelduna (Miarritze)
2014 Buruz-buruko Nafarroako txapelduna

Argazki galeria