Pelotariak

Pilotari taldea

ALBISU

ALBISU

Izena: Jon Ander
Abizena: Albisu
Kirol izena: ALBISU
Jaiotze data: 1990/05/06
Adina: 31 urte
Jaioterria: Ataun
Lurraldea: Gipuzkoa
Postua: Atzelaria
Garaiera: 1,84 m.
Pisua: 89 k.
Estreinaldi data: 2010/07/03
Estreinaldi tokia: Tolosa
Estreinaldi frontoia: Beotibar
Profesionaletako palmaresa:
2021eko EPELen Binakako txapeldunordea
2013ko EPELen Binakako txapeldunordea
2011 Promozio mailako Binakako txapelduna

Amateur palmaresa:
2010eko eta 2009ko Euskadiko Buruz Buruko txapelduna
2010eko GRAVNeko Buruz Buruko txapelduna
Antiguoko torneoko Binakako txapelduna

Argazki galeria