Pelotariak

Pilotari taldea

ALBERDI

ALBERDI

Izena: Jon
Abizena: Alberdi Gorostidi
Kirol izena: ALBERDI
Jaiotze data: 1999/08/16
Adina: 22 urte
Jaioterria: Azpeitia
Lurraldea: Gipuzkoa
Postua: Aurrelaria
Garaiera: 1,84
Pisua: 77
Estreinaldi data: 2018/09/28
Estreinaldi tokia: Azpeitia
Estreinaldi frontoia: Izarraitz
Profesionaletako palmaresa:
2021eko Binakako Promozio txapelduna
Amateur palmaresa:
2015 Gipuzkoako eta Euskal Herriko Herriarteko txapelduna
2016 Gipuzkoako eta Euskal Herriko Herriarteko txapelduna
2016 Biharko Izarrak torneoko txapelduna
2017 Gipuzkoako eta Euskal Herriko Herriarteko txapelduna
2018 Gipuzkoako eta Euskal Herriko Herriarteko txapelduna

Argazki galeria