Pelotariak

Pilotari taldea

AGIRRE

AGIRRE

Izena: Asier
Abizena: Agirre Irisarri
Kirol izena: AGIRRE
Jaiotze data: 1995/06/11
Adina: 26 urte
Jaioterria: Iruñea
Lurraldea: Nafarroa
Postua: Aurrelaria
Garaiera: 1,82 m.
Pisua: 74 k.
Estreinaldi data: 2015/06/13
Estreinaldi tokia: Iruñea
Estreinaldi frontoia: Labrit
Profesionaletako palmaresa:
2020 Binakako Promozio Txapelketako txapelduna
2018 Binakako Promozio Txapelketako txapelduna
2017 Lau t´Erdiko Promozio Txapelketako txapelduna
2016 Binakako Promozio Txapelketako txapeldunordea

Amateur palmaresa:
2014ko 22 urte azpiko Espainiako Banakako txapelduna
2014ko Zaldibarko Olazar torneoko Binakako txapelduna
2015eko Miguel Soroa torneoko Binakako txapelduna

Argazki galeria