Pelotariak

Pilotari taldea

ZUBIZARRETA III

ZUBIZARRETA III

Izena: Iraitz
Abizena: Zubizarreta Agirre
Kirol izena: ZUBIZARRETA III
Jaiotze data: 1999/03/16
Adina: 23 urte
Jaioterria: Ataun
Lurraldea: Gipuzkoa
Postua: Aurrelaria
Garaiera: 1.81m
Pisua: 77kg
Estreinaldi data: 2020/09/26
Estreinaldi tokia: Ataun
Estreinaldi frontoia: Auzoeta
Profesionaletako palmaresa:
2021 4 1/2ko Promozio txapeldunordea
Amateur palmaresa:
2017 Gipuzkoako Txapelketa
2018 Gipuzkoako Txapelketa
2018 Euskal Herria 4 1/2 Elite Txapelketa
2018ko Antiguako Torneoa
2019 Gipuzkoako Txapelketa
2019 Euskal Herria 4 1/2 Elite Txapelketa
2019ko Joxean Tolosa Txapelketa
2019ko Lezoko Torneoa
2019ko Urdulizko Torneoa
2019ko Diario Vasco Txapelketa
2019ko Euskal Liga