Pelotariak

Pilotari taldea

PEÑA II

PEÑA II

Izena: Jon Ander
Abizena: Peña Olazabal
Kirol izena: PEÑA II
Jaiotze data: 1997/07/18
Adina: 25 urte
Jaioterria: Tolosa
Lurraldea: Gipuzkoa
Postua: Aurrelaria
Garaiera: 1.87m
Pisua: 85kg
Estreinaldi data: 2016/10/08
Estreinaldi tokia: Tolosa
Estreinaldi frontoia: Beotibar
Profesionaletako palmaresa:
2017 4 1/2ko Promozio txapeldunordea
2017 Binakako Promozio txapeldunordea
2018 4 1/2ko Promozio txapeldunordea
2019 4 1/2ko Promozio txapelduna
2020 Binakako Promozio txapeldunordea
2021 Binakako txapeldunordea

Amateur palmaresa:
2016 Burlatako torneoko txapelduna
2016 Tolosako 5 1/2ko txapeldunordea

Argazki galeria