Pelotariak

Pilotari taldea

BAKAIKOA

BAKAIKOA

Izena: Joanes
Abizena: Bakaikoa Satrustegi
Kirol izena: BAKAIKOA
Jaiotze data: 1997/03/27
Adina: 25 urte
Jaioterria: Etxarri-Aranatz
Lurraldea: Nafarroa
Postua: Aurrelaria
Garaiera: 1.78m
Pisua: 72kg
Estreinaldi data: 2017/01/14
Estreinaldi tokia: Iruñea
Estreinaldi frontoia: Labrit
Profesionaletako palmaresa:
2017 Buruz-buruko Promozio txapeldunordea
2018 4 1/2ko Promozio txapelduna
2018 Buruz Buruko Promozio txapelduna
2021 4 1/2ko Promozio txapelduna
2022 Binakako Promozio Txapelketako txapeldunordea

Amateur palmaresa:
2016 22 urte-azpiko Binakako Munduko txapelduna (Miarritze)
2014 Buruz-buruko Nafarroako txapelduna

Argazki galeria