Pelotariak

Pilotari taldea

AGIRRE

AGIRRE

Izena: Asier
Abizena: Agirre Irisarri
Kirol izena: AGIRRE
Jaiotze data: 1995/06/11
Adina: 27 urte
Jaioterria: Iruñea
Lurraldea: Nafarroa
Postua: Aurrelaria
Garaiera: 1.82m
Pisua: 74kg
Estreinaldi data: 2015/06/13
Estreinaldi tokia: Iruñea
Estreinaldi frontoia: Labrit
Profesionaletako palmaresa:
2016 Binakako Promozio Txapelketako txapeldunordea
2017 4 1/2ko Promozio Txapelketako txapelduna
2018 Binakako Promozio Txapelketako txapelduna
2020 Binakako Promozio Txapelketako txapelduna

Amateur palmaresa:
2014 22 urte azpiko Espainiako Buruz Buruko txapelduna
2014 Zaldibarko Olazar torneoko Binakako txapelduna
2015 Miguel Soroa torneoko Binakako txapelduna

Argazki galeria